Gelukkige vrouw houdt haar nieuwe trinkgut DeutschlandCard omhoog

Nieuw bij trinkgut

  • Bij elke aankoop punten sparen
  • Verzamelde punten inwisselen aan de kassa
  • Exclusieve couponaanbiedingen
  • Mooie premies

Neem nu uw DeutschlandCard mee!

DeutschlandCard:
Registreer en begin met sparen

Uw kaart.
Vele voordelen!

Winkelen, proosten, sparen: met het DeutschlandCard-bonusprogramma kunt u nu punten verzamelen bij alle deelnemende trinkgut-drankenmarkten en bij vele andere partners. U kunt niet alleen geweldige premies in de DeutschlandCard-premie-shop behalen. U kunt uw punten ook inwisselen aan de kassa en direct sparen. Gewoon registreren, de DeutschlandCard activeren en u kunt aan de slag!

Direct inschrijven voor de DeutschlandCard

Portret van een man met een fles sterke drank in zijn hand, staand bij de schappen op de drankenmarkt.

Wat zijn de voordelen van de DeutschlandCard?

Punten.
Verzamelen.
Buffer opbouwen.

De DeutschlandCard is het waard – en hoe! Met het bonusprogramma spaart u punten bij elke aankoop bij trinkgut – en helemaal gratis. Voor elke 2 euro die u besteedt, ontvangt u één DeutschlandCard-punt. Neem de kaart gewoon mee in uw beurs en laat ze zien wanneer u winkelt. U kunt vervolgens punten inwisselen bij de kassa van trinkgut of ze inwisselen voor mooie premies. Blader gewoon door de DeutschlandCard-premie-shop en vind uw puntenbesparingsdoel! Bovendien kunt u met acties, Extra coupons, en Wedstrijden de puntenturbo ontsteken.

U scoort trouwens niet alleen bij ons, maar ook bij vele andere partners – online en ter plaatse. Hier vindt u de DeutschlandCard-partners.

Close-up van een bierrek in een drankenwinkel waaruit een bierflesje wordt gehaald.

Hoe kan ik me aanmelden voor de DeutschlandCard?

  • Direct inschrijven via de DeutschlandCard-website
  • Aanmelden in uw lokale trinkgut-drankenmarkt. (Ons team helpt u graag verder).
  • Registreer u via de DeutschlandCard-app. (Deze kunt u krijgen in de Apple App Store of in de Google Play Store).
Man toont de DeutschlandCard uit zijn portemonnee

Heeft u vragen over uw DeutschlandCard?

Naast je DeutschlandCard ontvangt u altijd een extra tweede kaart die u kunt gebruiken als vervangende kaart of als kaart voor familie of partners. Zo verzamelt u samen punten, die u kunt inwisselen voor een mooie bonus!

Bent u uw kaart kwijt kunt u een vervangende kaart krijgen op de website van DeutschlandCard of telefonisch of schriftelijk bij de klantenservice van DeutschlandCard.

Als u uw DeutschlandCard-punten wilt zien, hoeft u alleen maar in te loggen op de DeutschlandCard-website of in uw app te kijken. Daar kunt u uw puntenstand checken.

De klantenservice van DeutschlandCard helpt u graag met alle zaken die met de DeutschlandCard te maken hebben.

Met uw DeutschlandCard kunt u niet alleen punten scoren bij alle deelnemende trinkgut-drankenmarkten, maar ook bij vele andere partnerwinkels en in meer dan 400 online winkels. U kunt uw wekelijkse boodschappen bij Edeka bijvoorbeeld gebruiken om punten te verzamelen met de DeutschlandCard – of een van de vele online winkels. Een overzicht van alle partners vind je hier.

Een DeutschlandCard-punt is één cent waard, dus met 100 punten heeft u in totaal één euro op uw kaart. U kunt uw DeutschlandCard-punten niet alleen inwisselen voor premies uit de DeutschlandCard premie-shop, u kunt ook direct besparen op uw aankoop.

Vanaf 100 verzamelde punten en een goederenwaarde van 1 euro of meer kunt u de DeutschlandCard-punten laten verrekenen met uw aankoop bij deelnemende partners. U kunt uw punten zelfs rechtstreeks doneren aan goede doelen en stichtingen om goed te doen voor de wereld.

Met uw DeutschlandCard kunt u regelmatig deelnemen aan geweldige wedstrijden en acties om nog meer punten te verdienen. Lees meer over hoe u kunt besparen met de DeutschlandCard.